ЗА НАС

Какво е АМОРЕ?

Amore е най-новият бранд на Biostyle. Един от най-добрите производители на био храни в България с вдъхновяваща, свежа и здравословна продуктова линия. Като опитен производител предлагаме избор от усъвършенствани, иновативни и популярни хранителни решения.

Нашата история

Евгения и Димитър основават Биостайл през 2012 г., като малка работилница за здравословни сладкиши, водени от идеята да произвеждат чисти био сертифицирани храни достъпни за всеки. Оттогава насам нашето Биостайл семейство не спира да расте и да се развива, оставайки вярни на нашата мисия.

ВЕГАН
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ЗАКУСКА
СЪБИТИЕ

Нашата цел

Девет години след раждането си, нашата компания за производство на биологични храни вече обслужва хиляди лица, екипи и организации. Като производител на храни, ние предлагаме вдъхновяващи и иновативни възможности за избор на храни за всеки. Като био сертифицирана компания, която зачита природата и спазва екологичните принципи по устойчив начин, нашият екип работи всеки ден в хармония с природата. Това, което правим най-добре, е да готвим, създаваме и правим иновации в нашата кухня.

ОТ 2012 СЪЗДАВАМЕ С ЛЮБОВ

Кои сме ние

Ние твърдо вярваме в силата на иновациите и важността на философията, че „каквото посееш, това ще пожънеш“. Въпреки че началото ни беше скромно, сега с гордост можем да кажем, че няколко големи вериги предлагат нашите био продукти и популярността им нараства всеки месец. Тъй като продължаваме да се развиваме, ние се стремим да помогнем на нашата общност с по-здравословни възможности за хранене със същата почтеност и страст, с която започнахме. Нашият фокус е да подобрим начина, по който нашите продукти се продават и разпространяват. Нашата цел е да станем още по-ефективни и продуктите ни да бъдат по-удобни за потребителя и лесни за ползване.

Тъй като обичаме да вървим напред експериментираме постоянно с нови иновативни рецепти и продукти със същата страст, с която започнахме преди 9 години. Нашията цел е да ставаме все по ефективни и достъпни за нарастващата АМОРЕ общност.

СВЕЖА И ВКУСНА ХРАНА ВСЕКИ ДЕН

АМОРЕ са вкусни закуски и храни за съзнателни и здрави семейства.

СВЕЖО И ВКУСНО ВСЕКИ ДЕН

9 години опит

Внимание към всеки детайл

Прясно приготвени храни

100% без глутен и веган

Приготвени с любов

Нашият екип

dimitar

Димитър

СЪОСНОВАТЕЛ И CEO
evgeniya

Евгения

СЪОСНОВАТЕЛ
elitsa

Елица

ТЕХНОЛОГ

Обичаме да получаваме обратна връзка от посетителите

Amore.bg стартира като ентусиазирана компания за производство на биологични храни, създадена от хора, отдадени на храненето, иновациите и творческия избор на храни.

Обичаме да опитваме нови неща. Нашата цел е да ви предоставим добър избор на храна и подробна информация за съставките, които използваме, за да можете да направите информиран избор за вашите деца и вашето бъдещо здраве.

С бързия растеж на нашата компания и с постоянното разширяване на amoremoment.com не можем да проследим всичко, което се случва както на сайта, така и в света. Ето защо уважаваме читатели, които се обръщат към нас или чрез нашата форма за контакт. Приветстваме всяка информация за грешка в сайта или запитване за наш продукт.

Ние също високо ценим предложения за идеи за нови продукти, но не можем да обещаем, че ще можем да ги изпълним. Въпреки това можем да ви уверим, че вашето мнение означава много за нас и ние полагаме усилия да ви изненадваме всеки ден.

Очакваме с нетърпение вашите запитвания и предложения и предварително ви благодарим за отзивите.

ОПИТАЙ ВКУСНИТЕ НИ ПРОДУКТИ

Поръчайте био закуски или бисквити с доставка до вас